Sígueme

654 285 505 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Domingo, 17 Septiembre 2017 19:24

XERRADES GRATUÏTES AL MES D'OCTUBRE

Valora este artículo:
(0 votos)

Ja som aquí! Nou cicles de xerrades programades per al mes d’octubre.

 

Després de l’èxit de les xerrades celebrades al juny, la bona acollida i la participació dels assistents, tornem a organitzar noves trobades gratuïtes. Incorporem temes nous i altres els tornarem a tractar perquè la gent que es va interessar aquesta vegada sí pugui assistir. 

 

Les trobades seran tots els dimarts d’octubre a les 19.30h al nostre centre a la Rambla Sant Sebastià núm. 12, primer pis. 

 

Contarem amb la col•laboració de la psicòloga d’adults Núria Sancho (www.nuriasancho.cat) i la psicòloga infantil Marina Gonzàlez

 

Si voleu assistir preguem confirmeu al 654 285 505 o al Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.  

 

Trobareu més informació a (Psicologia Anabel Charro

 

 

A continuació una petita introducció dels temes que es tractaran:  

 

ESTEM MOLT ENGANXATS A LES XARXES?   Dimarts, 3 d’octubre de 19.30 a 20.30

 

L’ús de les xarxes socials com a mitjà de comunicació i base de les relacions socials cada vegada guanya més força. Fins a quin punt hem de substituir aquest tipus de comunicació per la de cara a cara? Quin ús fan els adolescents? Els adults tenim autocontrol? Quines són les recomanacions que hem de donar als nostres joves?

 

 

SOBREPROTEGIM ALS NOSTRES FILLS?   Dimarts, 10 d’octubre de 19.30 a 20.30

 

• Conseqüències de la sobreprotecció
• Sobreprotecció vs Autonomia
• Pautes per potenciar l’autoestima
 

“Voler fer-ho bé amb els nostres fills” és l’objectiu de tots els pares i mares. Però, com saber que estem encertant amb les pautes? Com saber si el nostre model educatiu és massa protector? I ells, com ho viuen?

 

 

 EL ROL DE MARE A LA NOSTRA SOCIETAT. FILLS, FEINA I JO QUAN? Dimarts, 17 d’octubre de 19.30 a 20.30

 

Com gestionem la nostra vida laboral amb la maternitat sense perdre identitat?Tractarem com influeix aquest tema en el nostre benestar psicològic i com afecta a les relacions entre amics i parelles. Què fer quan ens desbordem? Qui té la culpa que jo estigui així?

 

 

DESENVOLUPAMENT SEXUAL I AFECTIU DE L’INFANT Dimarts, 24 d’octubre de 19.30 a 20.30

 

L’objectiu de la xerrada és aclarir els dubtes que pares i mares tenen sobre com afrontar aquest tema i com resoldre les preguntes dels nens i nenes entre 3 i 12 anys.

 

• Desenvolupament físic
• Identitat de sexe i gènere
• Construcció de la identitat

 

Leído 2610 veces Última modificación el Miércoles, 20 Septiembre 2017 23:41