Sígueme

654 285 505 | Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Miércoles, 07 Junio 2017 22:40

EL ROL DE MARE A LA NOSTRA SOCIETAT. FILLS, FEINA I JO, QUAN?

Valora este artículo:
(0 votos)

La maternitat és un procés important per totes aquelles dones que han pres aquesta decisió personal. Sempre ens han inculcat des de la nostra cultura que és una etapa molt important i plaentera. Què passa quan aquesta “etapa plaentera” ens desborda? Què fem amb les emocions, a vegades, contradictòries?

 

La dona s'enfronta a conflictes interns que poden arribar a desbordar emocionalment. Vam parlar de com gestionem la nostra vida laboral amb la maternitat sense perdre identitat? A més, com influeix aquest tema en el nostre benestar psicològic i com afecta a les relacions entre amics i parelles.

 

No ho oblidem que tenim una tasca educativa, som models dels nostres fills i filles i copiaran el nostre patró. Què valors volem transmetre a les següents generacions, com enfoquem el nostre rol de dona i home perquè creixin amb un equilibri entre el desenvolupament de sexe i el desenvolupament de gènere.

Leído 6890 veces Última modificación el Lunes, 04 Septiembre 2017 09:41